fredag 4 december 2009

DET ÄR KALLT NU...

... och när jag åker till jobbet så kör jag alltid förbi väntande ungdomar och vuxna som ska med stadsbussen in till stan. Det var länge sedan jag använde buss som färdmedel, men jag minns hur det var där under gymnasietiden när man var tvungen att stå i kylan och vänta på bussen.
Jag tycker också att det ser så otroligt kallt ut när det alltid är någon spenslig liten tjej som står där och väntar i kylan med sk. "wet-look tights" på sig. Alltså sådana där lite blanka tights som ser liksom plastiga ut. Set ser sååååå kallt ut och jag överväger alltid att slänga till dom en filt när jag brummar förbi i min varma bil.
Nu kanske det är så att det faktiskt inte är kallt i den här typen av tights. Jag har inga egna, så jag vet inte. Men det ser hur som helst inte värmande ut.

En annan fråga på ämnet.
Vad är det egentligen för skillnad på tights och leggings?
Finns det någon som kan svara på det?!?!?!

5 kommentarer:

 1. Haha! Jag har ett par och känner mig som en rocksångerska när jag har dem på mig. Men jag skulle inte sätta på mig dem utan ullstrumpbyxor så här års... Är antagligen för gammal. Själv har jag lust att gå fram till unga killar, dra upp brallerna på dem och skrika "DIN STJÄRT SYNS!"

  Men det kommer jag antagligen aldrig våga göra =)

  SvaraRadera
 2. Jessica - det måste vara betydligt mer najs med ullstrumpbyxor under. Och snälla gå fram till en grabb med häng och skrik så där åt honom. Fixar du bildbevis så lovar jag att bjuda dig på lunch ;-)!

  SvaraRadera
 3. Leggings är utan fot. :-)

  SvaraRadera
 4. ja du skillnaden... tror att tights är tunnare än leggings? eller om det var tvärtom. men ja det ser onekligen kallt ut i de där blanka tighta legingens.

  SvaraRadera
 5. Emma - men jag är ganska säker på att jag har köpt "leggings" med fot också...

  mamms - ja hur är det nu det är, hm....... Man måste nog göra som Jessica och ha yllemammeluckerna under.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...