tisdag 22 december 2009

ÄNTLIGEN, NU HAR DET VÄNT!

I går klockan 18.47 var Sverige som längst bort från solen och vi hade årets ”mörkaste” dag. Nu har det vänt! Vi går nu mot ljusare tider och för varje dag som går får vi möjlighet till mer dagsljus. De flesta av oss blir påverkade på ett eller annat sätt av mörkret. Vi behöver mer sömn, rör oss för lite och som grädde på moset får vi ett ökat behov av kol hydrater – inte en särskilt lyckad kombo med andra ord.
Men nu kära vänner är det slut med det ;-). Det är nu läge för att börja med lite positiva och hälsosamma förändringar i takt med att vi går mot sol och vår. Det känns kanske till och med lite inspirerande?!
Tänk på vad du kan göra för positiva förändringar för ditt välmående. Inte för att det snart är nyårsafton och läge för att avlägga nyårslöfte, för de ger jag inte mycket för (av både egna och andras erfarenheter). Gör det för att du vill och för att du kommer att må bra av det. Låt det gå i sin takt och förändra en sak i taget. Skriv gärna ner din positiva och hälsosamma plan på ett tilltalande sätt så får du ytterligare inspiration.

5 kommentarer:

 1. Något annat som också vänt är vinterkylan, från att ha haft -15 i en vecka hade vi bara -7 nu på morgonen. Skönt. Nu kan man gå ut igen.

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!

  Såg dig i nya P.S. - det blev ju hur bra som helst!! Bra bilder.
  (inte behöver man illustrera med bar hud inte..)

  Vill önska dig en riktigt fin, glad och God Jul!

  Julkram!

  SvaraRadera
 3. Skaparglädje - det låter positivt :-D! Hoppas att ni får det fint över jul.

  S o f - Hjälp! Det har jag lyckats tränga bort... Har inte sett reportaget själv ännu.
  Jag önskar dig en härlig julhelg och ett fantastiskt 2010. Stor kram till dig med!

  SvaraRadera
 4. Att vända och ändra riktning. Kanske det finns en del ting i mitt liv som jag vill ändra riktning på, ska ta mig en liten funderare. Härligt att ljuset kommer tillbaka...
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Marie - med ljuset kommer de positiva möjligheterna ;-). Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...