fredag 23 oktober 2009

VÅGA FRÅGA!!!

Jag tänkte ta lite helg från bloggen för att göra (andra) saker som jag tycker om och uppskattar. Men, jag tänkte låta er, kära bloggläsare att jobba lite under tiden.

Inspirerad av de "Stora bloggarna" presenterar jag härmed en FRÅGESTUND. Lätt skräckslagen, måste jag erkänna, för guuuuud så pinsamt om jag inte få en endaste liten fråga...

Visst finns det något som du är nyfiken på och som du skulle vilja veta, om mitt bloggande, mitt jobb som coach eller mig som person. Det kan vara stor som smått.
Använd din fantasi och rädda mig från ett "pinigt" öde. Svaren kan du läsa på söndag kväll eller måndag morgon.

Jag passar på att önska dig en riktigt trevlig helg. Se till att fylla den med saker som ger dig lugn, harmoni och ökad energi. Ta hand om dig och lev väl!

Kom igen nu! Vad vill du veta?

10 kommentarer:

 1. Hur länge har du jobbat som coach?
  Vad är det som driver dig att vilja hjälpa andra människor, med t.ex. Din blogg?
  Vad gör du för att må bra?
  Om du kunde intala alla människor något, vad skulle du då intala dem?

  Där har du några frågor ;-)

  SvaraRadera
 2. Vill du gå ut nån lördag på stan i Västerås och dela ut gratis kramar till gråkalla gurkor tillsammans med mig (och kanske nån mer)? Sprida lite Love, love, love! Vore väl kul?

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika! Jag har läst din blogg sedan i våras och hittat jättemycket inspiration här. Speciellt eftersom jag genomgår en stor förändring i mott liv just nu.
  Jag undrar hur du kom på att du ville jobba med det du gör nu?
  Tack för din inspiration!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vad gör dig riktigt överlycklig respektive grymt förbannad?
  *nyfiken*

  SvaraRadera
 5. Jag har inte läst igenom hela din blogg men jag jobbar på det ;)och därför kanske svaren på mina frågor finns här någonstans. Blev tippsad av en vän som tyckte att här fanns massor att läsa och det håller jag verkligen med om. Hur har du utbildat dig till coach? När du känner att du behöver muntra upp dej själv vad gör du då?

  Hoppas att du har fått en trevlig helg :)

  SvaraRadera
 6. Har du något bra tips på hur du vänder tankarna när du kommit in i en nedåtgående spiral och känner att allt bara känns jobbigt, tråkigt och meningslöst?

  SvaraRadera
 7. Jag tänker hela tiden att jag måste gå in här o skriva en lite kommentar, men har inte haft "tid". Nu tar jag mig den tiden. Jag gillar bloggen, Att du gör, det jag vill göra. Jag har kommit ett steg i rätt riktning, att få min beteendevetenskapliga examen. Jag vill hjälpa och coacha människor. Men inser ju att jag måste coacha mig själv dit hän jag vill ibland.

  Och jag behöver hitta styrkan till att förstå att motivation inte kommer flygande, utan det kommer på vägen mot mål. och jag tänker ofta att jag här, hos dig kan hitta inspirationen, till att få klarhet i mina tankar, och göra som jag tänker att jag ska. för jag vet, vad som krävs.
  Men hur gör man? Känner mig sådär lätt slagen till marken av förändringarnas vind i och med att jag börjat heltidsjobba. Vad jag vill komma fram till, är att det är roligt att bloggar!!!
  och att du gör det jag vill göra! O därför blir det ännu roligare!!! :)

  Så! Fortsätt i samma anda!

  SvaraRadera
 8. En fråga:

  vart läste du till beteendevetare? och när?

  SvaraRadera
 9. Jag tänkte skilja mig från mängden och fråga något personligt, för det är jag alltid nyfiken på.
  - Hur träffades du och din man?
  Hälsningar Catherine

  SvaraRadera
 10. Har du haft några funderingar på andra yrken, en annan karriär, eller har du alltid velat bli det du är nu? undrar Birgitta.
  Tack för en bra blogg förresten:D!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...