söndag 18 oktober 2009

VÅGA FÖRÄNDRING!

Framför allt när du står inför stora förändringar i ditt liv (byta jobb/yrke, flytta ihop/flytta isär etc.) är det troligt att du tvekar och ifrågasätter det som eventuellt komma skall.
- Vill jag verkligen det här?
- Är det verkligen rätt för mig?
- Kommer jag att klara det?
För att underlätta för dig själv och för att få lite bättre perspektiv på din tillvaro kan det vara bra att: • Skriv ner en lista på att BRA som den nya förändringen kan innebära. Det kan vara stort som smått. Jobba på din lista i flera dagar och fyll på med nya saker så fort du kommer på något.
 • Låt dig inte ”sugas med” av negativa tankar och tveksamheter (som är en naturlig del i ett förändringsarbete). Ta makten över de negativa tankarna och tänk istället: - Varför kommer jag att må så bra av att XXX? Tänk den tanken OFTA och du kommer att hjälpa ditt undermedvetna att boosta med en massa positiva anledningar.

 • Du är modigare än du tror! Tänk tillbaka på något annat tillfälle när du har gjort något modigt. Om du inte tycker att du har gjort det tidigare, och det är nu det är dags, så tänk dig ett par år framåt i tiden och hur det kommer att kännas när du står där nöjd med din tillvaro. Du vågar och kan!

3 kommentarer:

 1. Har funderat ett par år nu och NU nästa år tar jag tjuren vid hornen och pluggar till coach!!! Tjoho!Vinster är många!

  Tack för en spark i baken .-D

  SvaraRadera
 2. Tack Ulrika för vänliga och uppmuntrande ord hos mig!

  Hoppas du får en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Jaja - Åh vad mycket härligt och spännande du har framför dig som väntar :-D! Lycka till på färden.

  S o F - Tack,vännen, det samma.Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...