lördag 1 augusti 2009

MÅ-BRA UTMANINGEN: MYS TILL DET!

Forskning har visat att det inte bara handlar om VAD du stoppar i munnen om du vill gå ner i vikt. Det spelar också roll VAR du befinner dig. Om du äter där det är kallt och där det är stark belysning, så kommer du troligtvis att äta mer. Bästa omgivningen om du vill äta måttligt är någonstans där du trivs, tycker det är mysigt och där belysningen är något dämpad – gärna tända ljus. Dessa förhållanden gör att du slappnar av vilket i sin tur leder till att du äter mindre.
Precis som vi tror i MåBra-utmaningen. Vi äter långsamt och njuter, och nu helst någonstans där vi tycker att det är trivsamt att vara. • Var någonstans hemma hos dig tycker du det är mysigast att äta? Hur kan du skaffa mysigare förutsättningar vid dina måltider?


468x60 Campaign

5 kommentarer:

 1. Intressant utmaning, dvs den om 10 "hemlisar". Jag har inte varit online på länge och såg det först nu...men gissar att det inte är försent än... :) Återkommer! Kram

  SvaraRadera
 2. Just nu är vi så trångbodda att det egentligen bara finns en plats att äta på, nämligen vid köksbordet. Resten av vårt hem är belamrat med saker såvida jag nu inte får för mig att äta i sängen (och det händer ibland).

  Men köksbordet är ganska mysigt, speciellt när vi tänder levande ljus i den smideskrona som hänger ovanför bordet. Nu på sommaren är det inte så ofta det händer men under den mörka årstiden sker det dagligen. Jag har nämligen ordnat det så att det är den enda ljuskällan där :)

  SvaraRadera
 3. Men, detta är ju faktiskt en uitmaning jag kan klara av =) Älskar att äta med tända ljus =)

  SvaraRadera
 4. Uterummet eller altanen med grillos och lyktor!! Massa goa grönsaker till det grillade och hemmgjord aioli!
  Kram

  SvaraRadera
 5. tant t - ska bli spännande att se ;-)...

  Tezzan - visst är det lättare att få till det där "myset" under vinterhalvåret!

  Miss M - det är underbart!

  emas - det låter verkligen supermysigt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...