torsdag 20 augusti 2009

GRATTIS BESÖKARE NR. 50.000!!!

Stort grattis till Ewa i Norrköping som lyckades titta in hit som just besökare nr. 50.000! Det kommer ett litet bokpaket med posten som pris.

Jag vill passa på att tacka alla er som tittar in hit till mig. Många gör det regelbundet, andra lite då och då. Jag uppskattar att ni tar er tid och läser och kommenterar ibland.

Meningen med bloggen är att sprida lite må-bra feeling i vardagen till alla som är intresserade. Jag vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter jag har i egenskap av coach/beteendevetare, människa, mamma och kvinna och hoppas att ni då och då kan hitta något att ta till er för att förgylla er vardag eller kanske till och med förändra er livssituation. För som sagt, oftast är det det inte stora saker det handlar om utan bara små förändringar.
Jag tycker att det är JÄTTEROLIGT att ni som läser är så delaktiga som möjligt. Era kommentarer ger mervärde både för mig och de som läser.

Jag vet att ni är många som tittar in regelbundet och min tanke framöver är att det är just ni som "hälsar på här" ofta som ska få lite mervärde av det. Jag nyligen en tävling där jag lottade ut en bok till en Bloggföljare/prenumerant, och jag kommer även att göra så i framtiden. Min drivkraft är inte att få många besökare, snarare att de som hittar hit ska trivas och vilja komma på besök igen! Därför kommer jag även i fortsättningen att enbart ha tävlingar/erbjudanden/utmaningar etc. till er som följer bloggen mer eller mindre regelbundet.

Den senaste tiden har antalet Bloggföljare (se högra spalten) utökats, och det är verkligen jätteroligt. Är du inte Bloggföljare, men vill bli så är det enkelt ordnat. Klicka bara på knappen där det står "Följ" ovanför bilderna. Det går jättebra att vara bloggföljare under "pseudonym" och man behöver inte ha någon blogg .

Jag kommer att välkomna alla nya Bloggföljare med ett litet inlägg. Jag börjar med den senast anslutna till skaran - Häxan surtant (en personlig favorit!) eller som hon "heter" Ozzyz Mor.
Varmt välkommen hit! Hoppas att du kommer att trivas och att du vill vara med och dela med dig av dina tankar och erfarenheter då och då!

Och så måste jag självklart visa min uppskattning till er som redan följt mig en kortare eller längre tid: Sarah, Bloggullet, Chrissan, Sören Olsson, Charm Katti, Sus i Dus, Barbabtich, Karin Bergh, MorsanMia, Plingen, Tantraboy, Claessanden, Emsa, moonroose, Katta, Malin, Mie letar guldkanter, Drottning M, Wannebebonnjantan, Helen Carlsson, Suzan, Xtraining, Bloggalina, Jessica, Maria, Fröet, Teh gemini, Mollan, Med färg och ljus genom vardagen, Wicke, köpstopp och ekonomi, Tussegeumman, Helga och Kia! Vilket härligt gäng!!!

3 kommentarer:

 1. Vet inte om du har koll på oss andra som följer dig via Google Reader och RSS(-prenumerationer).
  Ser du oss/dem på nåt vis?

  Vi läser ju naturligtvis alla dina inlägg också. :)
  Så det kanske är många fler än du tror.

  Varma o soliga hälsningar från en "inte så kunnig på data"-bloggare!

  SvaraRadera
 2. S o F - ni syns i statistiken;-)... Sedan kan jag se att det faktiskt är rätt många som kommer in på sidan direkt genom att ha sparat länken som en "favorit" eller likande. Och ni är lika viktiga och välkomna allihop :-D!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är nog många fler bl.a jag själv. Kikar in här och har dig på bloggkoll men tyvärr inte hinner lämna ngt spår efter mig bland alla bloggar jag följer.

  Gillar din positiva anda och alla sköna råd som jag försöker...försöker att ta till mig.

  Stort TACK för detta!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...