onsdag 1 juli 2009

MOTIONSTIPS I VÄRMENAtt motionera är inte precis det första man tänker på och kanske inte heller något man längtar efter i denna värme. Men ett väldigt enkelt och bra tips, kanske speciellt för alla oss som ännu inte har gått på semester är:

 • Fyll inte upp en karaff med vatten och ställ på ditt skrivbord/din arbetsplats, utan gå istället iväg till personalrummet/köket och fyll på ditt glas minst 4 gånger i timmen. Du får då både motion och viktig vätskepåfyllning. Gratis och nyttig! Kan det bli bättre?

5 kommentarer:

 1. Det är precis min melodi. Jag har alltid ansetts som konstig på jobbet osm inte har haft skrivare på rummet, men den motionen är ju kanon!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag går hellre fler gånger än färre. Vardagsmotionen går inte av för hackor. Just nu håller jag på att vattna blommorna i trädgården och jag fyller bara vattenkannan till hälften för att då måste jag gå fler gånger och hämta nytt vatten.
  Alla bäckar små... leder till fler steg på stegräknaren :)
  kram Plingen

  SvaraRadera
 3. Hihi vilken rolig minimotion :)

  Jag har ett annat allmänt tips. Finns det rökare på ditt jobb som går ut på rökpauser lite då och då? Ta själv en "sträck på dig paus" efter de kommit in och gå ut i friska luften ett par minuter.

  Sätter garanterat igång kroppen och hjärnaktiviteten lite extra :)

  SvaraRadera
 4. malve - du är inte konstig, du är SMART! Kram

  Plingen - Precis, vardagsmotionen är guld värd. Om man dessutom dricker mycket blir man kissnödig, så då måste man gå till toaletten flera gånger... Kram

  peppen-Maria - Det var ett bra tips! Det gäller bara att tänka på att röken har blåst bort så man slipper få rökarnas förpestade luft på sig.

  SvaraRadera
 5. Samt att det är mycket godare att dricka lite kallare vatten unr kranen direkt! Har inte hört av mig på ett tag nu, har helt tappat fokus faktiskt vad gäller utmaningen!
  Jag ska försöka bättre mag men jag känner att jag inte orkar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...