tisdag 14 april 2009

VAD HAR MANNEN I KIKAREN?

Det närmar sig födelsedagsfirande här och mannen är hemlighetsfull. Vet inte om jag ska se det som något positivt... Han har många fördelar min man, men att köpa presenter (födelsedagar, Alla hjärtans dag, efter resor etc.) är inte riktigt "hans grej".
För snart 10 år sedan födde jag vårt första barn på min födelsedag. Det var ju en väldans fin present! När mannen skulle gratulera mig på BB kom han med ett paket innehållandes en klarblå elvisp (!). Bra i och för sig, för jag (vi?) behövde en ny elvisp, men efter 9 månaders jobbig graviditet, och ett antal timmars förlossningsarbete på födelsedagen, så kändes det som ett sådant antiklimax med en knallblå elvisp i present.

Men nu har alltså mannen muttrat och kuttrat om planerat inköp i fler veckor här nu. Det hör inte till vanligheterna.
Ska jag bli orolig då kanske?
Vad ska jag vänta mig?
En matchande hushållassistent kanske ;-)!!!

4 kommentarer:

 1. Kankse en blå grill??
  Vad vet jag!! Män är ju så himla goa ibland!!
  Konsttaterar att jag får väl hyra film när jag åker från jobbet ikväll!! Svårt att låta bli! och rensa i nån röra har jag ju inte lyckats med innan så varför efter ännu en sen jobbekväll!! Jag ska börja snart med mitt rens!! Har tänkt på er andra ofta!!!Obs bara tänkt!!Övar på att orka ta i det!!
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 2. emsa - jo det vore nåt' det, en blå grill. faktum är att förr året var det jag som stod för den mesta av grillningen. VARFÖR ska männen stå där och titta å köttbiten och dricka öl när kvinnorna ordnar med resten till grillfesten? Köttbiten blev dessutom allt för ofta bränd...Det blev ändring på det ;-)
  Tänka är bra, ta det lugnt är också bra. Jag tror att det är det som du ska öva på att göra.
  Kram tillbax.

  SvaraRadera
 3. Kanske får Du en spikmatta? :-)

  Fast det sägs ju att man inte bör ge bort vassa saker... ;-)

  Så jag hoppas Du får nåt romantiskt istället :-)

  SvaraRadera
 4. Irene - jag hoppas ju lite på det ;-)! Spikmattan alltså, mannen är inte så romantisk av sig....

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...