Idag, den 25 mars är det traditionsenligt VÅFFELDAGEN. Hur brukar du äta dina våfflor? Hemlagade eller "pulvervarianten"?
Jag föredrar keso och sylt till mina. Ibland blir det hemlagat, ibland "fusk".
På www.vafflor.se hittar du alla våffelrecept som tänkas kan. Så du kan inte skylla på att du inte har något bra recept längre ;-).
Smaklig spis!
Mars Ulrika. Mars ;) Kram och smaklig måltid!
SvaraRaderaKeso har jag inte testat. Skrev just ett inlägg om yoghurt på våfflorna.
SvaraRaderaRaster får man väl ta även när man jobbar hemifrån?
Hoppas ni piggar på er!
Ulrika! Jag såg ditt inlägg på Sören Olssons blogg. Mindes då en gång i Örebro när du lagade våffelsmet från grunden och gräddade till hela fritidspedagog-klassen. Minns du det? Jag var i alla fall mäkta imponerad =) Hoppas allt är bra med dig! Kram/Jessica
SvaraRaderaVi är ganska dåliga våffelätare i vår familj men när det blir av brukar vi ha vaniljglass o sylt till. Idag blir det inget våfflande alls men kanske till helgen:)
SvaraRaderaKram
Malin - tack snälla för att du uppmärksammade det. Vilken bakåtsträvare jag är ;-). Kram tebaka.
SvaraRaderaMalve - Ja, det VET vi ju att reflektion och pauser är JÄTTEVIKTIGA.
Jessica - Härligt att höra från dej! Flashback, flashback. Hade alldeles glömt bort vad ambitiös jag var på den tiden. Allt är bara bra. Nu vet jag var jag hittar dej ;-). Kram Ulrika
Mie - den som väntar på något gott...
Alltid hemlagade och alltid med fruktsallad (sedan den gången sylten var slut och vi improviserade fram en lyckoträff). Väl värt att testa!
SvaraRaderaBeatrice - fruktsllad låter jättemums! Kanske keso och fruktsallad?!
SvaraRadera