5:2-detox

De flesta har nog vid det här laget hört talas om 5:2-metoden som går ut på ett kraftigt minskat kaloriintag under två av veckans dagar - 500 kcal för kvinnor och 600 kcal för män. Metoden har både visat sig ge tydliga hälsoförbättringar och även en snabb viktnedgång för de som behöver. Eftersom kroppen under två av veckans dagar får vila från tung matsmältning kan den istället fokusera på att reparera och ta hand om sådant som behöver tas om hand. Därav hälsoeffekterna. Och eftersom vi får i oss mindre kalorier och även i vissa fall "lurar" kroppens förbränning, så går vi ner i vikt.

5:2-detox bygger på samma princip men här fokuserar vi på bra, stärkande och renade detoxmat och i mindre portioner under detoxdagarna - vi räknar inte kalorier. Du får dubbel hälsoeffekt och hjälper till med kroppens renade och läkande processer. Om du dessutom väljer att under dina "ätardagar", de övriga fem dagarna i veckan, till största delen fokusera på samma typ av kost, dock i större mängd, så har du stora hälsovinster att hämta. Inte minst kommer du att känna en härlig energi och kilona kommer att hållas i schack. Att göra små avsteg och "unna sig" något som inte är så hälsosamt kommer inte att göra att allt falerar. Så länge du till huvudsak äter bra kost kommer kroppen att kunna hantera avsteg. Dock kommer du säkert att märka på vägen att kroppen faktiskt vill äta mer av sådant som den mår bra av och mindre av sådant som du egentligen inte borde stoppa i dig.

Kursen hålls i en hemlig grupp på Facebook. Det innebär att du inte gör detta arbete ensam utan du får pepp, tips och stöttning från både mig och övriga deltagare.
Efter kursens fyra veckor får du kostnadsfritt vara med i en Forum-grupp på Facebook där alla tidigare deltagare i kursen samlas och kan fortsätta peppa varandra, dela med sig av recept och få hjälp på traven av mig och varandra.

Nytt för i år är att du kan påbörja kursen närhelst du själv vill. Du behöver alltså inte invända en inplanerad kursstart.
Så snart du har anmält dig till kursen (via länken nedan) får du direkt (inom 24 timmar) detta till din mejl:
  • En bok (i pdf-format) med information om hur 5:2-detox går till och sådant som är bra att veta inför och under kursen.
  • En receptsamling (i pdf-format) med massor av god mat och dryck som passar perfekt under dina detoxdagar (och annars också)
  • Måltidsförslag (i pdf-format) med tips på hur du kan lägga upp och kombinera/variera dina detoxdagar.
  • Medlemskap i en hemlig grupp på Facebook, "5:2-detox Grupp" där du får träffa nya och gamla detoxare. Där har du möjlighet att ställa frågor, få tips på nya recept, peppa och peppas - en viktig del för din framgång. Ditt medlemskap i gruppen pågår så länge du själv vill.
  • Under de första fyra veckorna har du också möjlighet till privat coachning av mig via PM på Facebook eller mejl om du föredrar det. Du kan ställa frågor och be om tips och råd privat om du föredrar det framför att göra det i gruppen på Facebook. Då betalar du 395:-. Om du tycker att det räcker med supporten du får i den gemensamma gruppen och är bekväm med att ställa dina frågor där betalar du 295:-

Några av de som tidigare har gått kurserna i 5:2-detox säger bland annat så här:

"Att nu för tiden vakna varje morgon utan huvudvärk känns underbart. Att nu för tiden ha minimalt med värk i kroppen är makalöst. Att nu för tiden vara en mycket gladare människa är toppen. Att nu för tiden vara mera rörlig är så kul. Att nu för tiden (eller rättare sagt hittills) ha förlorat 7 kg i vikt är bara så himla sköööönt. Jag älska 5:2 detox!"/ Yvonne!

" Så HÄRLIGT att vilja äta den här maten och att det inte blev jobbigt som jag trott. Tack för alla härliga recept och för all inspiration. Det här kommer jag att fortsätta med. Det är inte tillfälligt utan har blivit en livsstil för mig." /Lena

"Jag har provat allt förut och tänkte att det är med 5:2-detox nog var det sista desperata. Jag kan ju liksom inte gå ner i vikt verkar det som. Döm om min förvåning när jag redan första veckan efter två detoxdagar hade gått ner fyra kilo! Efter det har det stadigt gått nedåt på vågen även om det inte gått lika fort. Jag har fortsatt med metoden även efter kursmånaden och mitt mål är att gå ner alla de 35 kilona som jag vägt för mycket. Jag känner mig lättar till både kropp och själv och den värk som jag tidigare känt i leder och i mina axlar känner jag allt mer sällan av. Underbart!"/ A-C

Så vänta inte! Se till att komma igång med ditt nya och hälsosamma liv direkt.

5:2-detox online-kurs med privat rådgivning 395 kr
5:2-detox online-kurs 295 kr
eller skicka ett mejl till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com för banköverföring eller faktura.
Jag behöver: namn, adress, mejladress och telefonnummer i din anmälan.
Kostnad är 395:-

Mat som är tillåten att äta under detoxdagarna är:
Grönsaker
Syrade grönsaker
Frukt, även torkad
Bär
Ägg
Fisk
Kyckling
Kalkon
Bönor, linser
Groddar
Nötter, mandel, frön, kokos
Kokosolja, olivolja, rapsolja
Kryddor, örter
Grönt te, detoxteer
Kokosvatten
Får- och getost
Mandelmjölk, kokosmjölk, sojamjölk
Grekisk eller Turkisk yoghurt som är 10 % (inga andra mjölkprodukter)
Qionoa
Råris
Bovete
Honung

Icke tillåten mat:
socker
vetemjöl och andra spannmålsprodukter
tillsatsämnen, konserveringsämnen etc.
alkohol
kaffe (om du har svårt att avstå kaffet kan du behöva trappa ner allt eftersom)
svart te
mjölkprodukter (utom fet 10%-ig  yoghurt)
rött kött

Du kan läsa mer om 5:2-detox HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...