söndag 7 mars 2010

6212

Varmt välkommen säger jag idag denna söndag till en ny Bloggföljare som kallar sig "6212". Roligt att du har hittat hit och roligt att du vill följa min blogg. Det går naturligtvis alldeles utmärkt att göra det som anonym.
Om det är så att du, 6212 faktiskt har en blogg/hemsida eller liknande och inte har någon önskan om att vara anonym, skriv en kommentar här om var vi kan hitta dig, så lägger jag upp en länk.
Annars hoppas jag så klart ändå att du kommer att trivas bra här hos mig tillsammans med resten av mitt härliga gäng av Bloggföljare.
Uppdatering: Susanne heter min nya Bloggfäljare :-D!

5 kommentarer:

 1. Ooops! Jag hade inte för avsikt att vara anonym,jag heter Susanne men har ingen blogg (ännu) Är lite sugen på att börja blogga men har inte nog med inspiration för att ta mig tiden riktigt än. Blev så inspirerad när jag fann denna blogg i går att jag av bara farten rensade ut en massa gammalt skräp. TACK! Ha en skön söndag! Susanne

  SvaraRadera
 2. Susanne - det går ju bra att vara bloggföljare anonym, men det blir ju såklart lite trevligare att ha ett namn att relatera till ;-). Roligt att ha dig med Susanne och härligt att höra att du är med och rensar.

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag är också bloggföljare, har varit det i flera veckor nu. Har ingen blogg och har inte sett att du "sagt hej" till mej... :) undrar om du gör det med alla. Jättebra blogg föresten! :)

  SvaraRadera
 4. Helena - välkommen hit! Så roligt att du följer min blogg. Har du lagt till dig som Bloggföljare? Jag brukar välkomna dem som jag ser har tillkommit bland de små ikonerna där lite längre ner i högra spalten på bloggen.
  Har jag misat dig, så ber jag så mycket om ursäkt.

  SvaraRadera
 5. hmmm... Jag följer dig via bloglovin, det kanske inte räknas som att vara "bloggföljare". Men tycker om din blogg iallafall, spelar ingen roll egentligen. Ha det bra! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...