lördag 20 november 2010

GE DIG EN BRA START PÅ DAGEN

En bra start på dagen betyder så mycket. Jag har två "knep" som får effekt hela dagen lång:

 • Börja med att det första du gör när du är på väg in i "vakenstadiet" att tänka en affirmation som du har valt ut. Något positivt och stärkande som du vill ha med dig under dagen. När du affirmerar (tänker positiva tankar ) i ett lugnt och avslappnat tillstånd så blir det väldigt effektfullt då hjärnan är extra mottaglig i detta tillstånd. En underbar start på dagen med andra ord.
 • STRUNTA I MORGONTIDNINGEN. För i ärlighetens namn, visst är det väl till största delen "elände" som serveras i tidningen till frukost? Låt inte din dag färgas av allt detta negativa, utan spar tidningsläsandet till kvällen istället. Då har du redan sett till att skaffa dig en bra dag.

4 kommentarer:

 1. Det låter bra. Och jag tror att jag ganska omedvetet tänker bra tankar när jag vaknar, men när fyra barn har lekt med vattenfärg både högt och lågt. Det är färg överallt i hela rummet. Väggar, möbler, matta, kläder och hela barnen är totalt nerkladdade, då finns inte de positiva tankarna kvar. Särskilt inte när de stora barnen inte alls förstår varför man inte ska kladda ner mattan. Lägg så till att maken redan har lagt saker på mitt rensa i röran-projekt från förra veckan. Nej, då är de positiva tankarna långt borta.

  SvaraRadera
 2. Det ligger mycket i vad du säger, men MORGONTIDNGEN?? Hallå, det är ju den och frukosten som får mig ur sängen! Om tidningen av nån anledning inte kommit i lådan så är hela da´n förstörd! =))

  SvaraRadera
 3. Ja det gäller att ställa in sig på att det ska bli en bra dag, då blir det nog så också..

  SvaraRadera
 4. Cayenne - det finns ju gränser, eller hur ;-)

  Ystrasystra - du kanske kan hitta något annat läsvärt och mer positivt? Eller, så fokuserar du på det som är roligt i tidningen, serierna t.ex. ;-).

  Elvira - det blir alltid som man tänkt sig :-)!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...