fredag 3 juli 2009

HJÄLP MIG MED LITE BOKTIPS!

Tänkte att jag skulle ta och läsa lite skönlitterärt nu under semestern. Då tycker jag att det passar utmärkt att ladda upp med pocketböcker då de är "lättpackade" för alla tillfällen.
Jag såg nu att på BOKUS kan man beställa 3 pocketböcker för 99:- (frakt ingår), så jag tänkte slå till. Det finns ett hundratal titlar att välja på i detta erbjudande. Frågan är bara vilka tre det ska bli???
 • Har du möjligtvis några boktips att dela med dig av? Titta gärna på BOKUS vilka titlar det finns att välja bland.

7 kommentarer:

 1. Om du gillar deckare så rekommenderas Jo Nesbö. Jag såg att det fanns flera böcker att välja på av honom. Annars rekommenderar jag "Den jag ville ha" av Sheila O´Flanagan. Det är en lättläst mysbok!

  SvaraRadera
 2. Svårt det där att ge tips men jag var inne och tittade och såg att de sålde Jo Nesbö´s böcker och de gillar jag. Serien börjar med Fladdermusmannen och följs av Kackerlackorna. Kan rekommenderas. Madame Terror av Jan Guillou är också bra. Livets aviga och räta är bra men har ett förskräckligt sorgligt slut...

  Ett annat tips om du inte måste ha nya böcker är att kika på loppis. Jag köpte ett helt gäng nyare och fräscha pocket för någon vecka sedan, för 2:- /styck. Det finns ett överskott av pocket så de säljs ofta för 2-10:-.

  Ja läsa är väl det enda man orkar just nu, och knappt det. Igår var det 31° här och det är olidligt varmt. 15-20° är helt OK =) Att försöka somna när sovrummet är 28° är en pärs men inatt lyckades det faktiskt, till skillnad från förra natten då jag somnade 04.30.

  Ha en riktigt fin sommar med de dina.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag har många tips, men ett snabbtips på en väldigt bra bok är "Alltid hos dig" av Maria Ernestam. Även hennes bok "Busters Öron" var jättebra!

  Lycka till!

  Lena

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har nyss läst ett par av Kajsa Ingermarsson. Roligt och lättläst.
  Även Linda Olsson "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" är bra.
  Några små tips om du ej läst dem än.
  Varma kramar Pernilla

  SvaraRadera
 5. Roslund & Hellström skriver bra däckare. Boken "Innan jag dör" läste vi i vår bokcirkel. Den gillade jag. Du kan läsa om den här http://camillastankar.blogspot.com/2009/04/tva-bocker-pa-en-gang.html

  SvaraRadera
 6. Jag läste ju Christina Herrströms Leontines längtan på min semester och den kan jag varmt rekommendera!

  SvaraRadera
 7. Tack alla ni för att ni så generöst delar med er av era boktips! Jag har nu beställt:
  Jo Nesbo: Fladdermusen
  Sheila O' Flanagan: Den jag vill ha
  samt en bok jag "chansar på"
  Kate Jacobs: Livets aviga och räta

  Resten av böckerna står på tur...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...