måndag 1 april 2019

Fler recept till Lever Detox 3:6:9


Här kommer ytterligare ett recept från Anthony Williams aka Medical Mediums Liver Rescue 3:6:9 från hans senaste bok. Du hittar programmet och de första recepten i inlägget före detta.

Spenatsoppa över gurknudlar ( 1 port)
Receptet hämtat från boken Thyroid Healing
3 ½ dl Körsbärstomater
1 Selleristjälk
1 Vitlöksklyfta
1 Apelsin (juicen från)
4 ½ dl Bladspenat
2 Blad basilika
½ Avokado (frivilligt)

½ - 1 gurka

Blanda alla ingredienserna utom spenaten, basilikan och avokadon i en mixer. Tillsätt spenaten lite i taget och blanda till en jämn soppa. Lägg sedan till basilikan och avokadon om du önskar och mixa ihop.
Strimla gurkan på längden så att den blir som nudlar. Använd en speciell grönsaksstrimlare eller gör lite grövre skivor av osthyveln.
Häll spenatsoppan över och servera direkt.

Under detoxen ska vi också äta ångkokad squash (zucchini), sötpotatis, potatis, sparris och brysselkål.
Ångkokningen gör att så mycket som möjligt av näringsämnena stannar kvar i grönsaken. Jag använder en sådan här insats som jag sätter i botten av kastrullen. Jag fyller på lite vatten i botten, bara någon centimeter, och lägger sedan grönsakerna i korgen ovanför.
Grönsakerna tillreds sedan av de varma ångorna och kommer inte i kontakt direkt med vattnet.
Smaken blir fantastiskt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...