tag:blogger.com,1999:blog-2686675598659893784.post7002287845086771018..comments2024-01-02T11:20:35.085+01:00Comments on Ulrika Gabriel Inspiratör: VÄNSKAP - SKAPASUlrika Gabrielhttp://www.blogger.com/profile/10637417775196474984noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2686675598659893784.post-68867002665716451492013-04-23T19:35:40.659+02:002013-04-23T19:35:40.659+02:00Tack för svar! Jag har provat att riva ca 1tsk ing...Tack för svar! Jag har provat att riva ca 1tsk ingefära och häller sen på kokt vatten. Dricker det både varmt och när vattnet kallnat. Äter då även det rivna för då är det ju inte så starkt. Men tänker på er som sluppit penicillin och även blivit fria från ledvärk, inflammationer i kroppen, vilka mängder som då använts och hur lång tid. Vill verkligen prova detta. Ps jag kommer verkligen fortsätta följa din inspirerande blogg! :-) Berit Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2686675598659893784.post-31026905539172449512013-04-23T19:16:09.148+02:002013-04-23T19:16:09.148+02:00Hej Berit! Tack själv för din fina kommentar. När ...Hej Berit! Tack själv för din fina kommentar. När det gäller ingefära så kan man använda lite efter tycke och smak. Ingefära kan ju bli ganska starkt beroende på hur mycket man använder och hur länge den får koka.<br />När jag kokar ingefära te skivar jag i en tre - fyra rejäla "slantar". <br />Givetvis kan ingefäran ätas rå också, men då den är ganska stark i smaken känns det mildare att äta den tillagad.<br />Vill jag få i mig färsk ingefära blandar jag den i en grön smoothie.Ulrika Gabrielhttps://www.blogger.com/profile/10637417775196474984noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2686675598659893784.post-51290096597873009402013-04-23T13:50:42.590+02:002013-04-23T13:50:42.590+02:00Berit (namnet föll bort)Berit (namnet föll bort)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2686675598659893784.post-63785315492613048322013-04-23T13:49:16.493+02:002013-04-23T13:49:16.493+02:00Hej och tack för en så fin blogg! Under ditt inläg...Hej och tack för en så fin blogg! Under ditt inlägg om ingefära så har jag frågat hur mycket man behöver använda? Och kan man använda den både kall och kokt? Eller hur är den nyttigast? Vänliga hälsningar Anonymousnoreply@blogger.com